Friday, February 7, 2014

Lazanje sa pavlakom

LAZANJE SA PAVLAKOM

Sastojci:
  • 1 pakovanje kora za lazanje
  • 1 glavica crnog luka
  • 500 gr mlevenog mesa
  • 200 ml kečapa
  • 2 čaše kisele pavlake
  • 200 gr kačkavalja
  • so
  • ulje
Priprema:
     Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk,a zatim dodati meso.Sve dobro izdinstati.Dodati kečap i so.Skloniti nadev sa vatre i staviti kiselu pavlaku.Dublju tepsiju nauljiti pa ređati kore lazanja i filovati nadevom.Na poslednji sloj preko fila narendati kačkavalj.Sipati vodu do polovine tepsije pa prekriti folijom.Peći na 200 stepeni 45 minuta.Gotove lazanje ostaviti u isključenoj rerni još 15 minuta a pre toga skinuti foliju.Služiti toplo.

PRIJATNO!
     

No comments:

Post a Comment