LAZANJE SA PAVLAKOM
Sastojci:
- 1 pakovanje kora za lazanje
- 1 glavica crnog luka
- 500 gr mlevenog mesa
- 200 ml kečapa
- 2 čaše kisele pavlake
- 200 gr kačkavalja
- so
- ulje
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHPfJ9evNVJYRLXJfgtfj07T3xF5W1kyoH2dkd7jWLuskTHlTvpmSj3WSCmgPlPMz_7_zj6rdmG12de1V1KdrFZlZXDjP0tx2X_B2ej2QAeH6xRc8nicRxnXYdZBL4pvGDd57Qx3QlAw2S/s1600/lazanje.jpg)
Priprema:
Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk,a zatim dodati meso.Sve dobro izdinstati.Dodati kečap i so.Skloniti nadev sa vatre i staviti kiselu pavlaku.Dublju tepsiju nauljiti pa ređati kore lazanja i filovati nadevom.Na poslednji sloj preko fila narendati kačkavalj.Sipati vodu do polovine tepsije pa prekriti folijom.Peći na 200 stepeni 45 minuta.Gotove lazanje ostaviti u isključenoj rerni još 15 minuta a pre toga skinuti foliju.Služiti toplo.
PRIJATNO!
No comments:
Post a Comment