Wednesday, June 3, 2015

punjene junece snicle

PUNJENE JUNECE SNICLE


Sastojci:
  • 4 junece snicle
  • brasno
  • ulje
  • biber
  • so
  • 50 gr. sunke
  • 2 lista slanine
  • 2 jaja
  • 1 crni luk
  • persun
  • 1 casa kiselog mleka
  • so
  • sok od jednog limuna
Priprema:
   Junece snicle posoliti i pobiberiti i ostaviti da odstoje u frizideru.Iseckati sitno crni luk i prziti na jednoj kasici ulja da omeksa.Slaninu i sunku sitno iseckati pa dodati u luk i prziti jos 2-3 minuta.Na kraju dodati jaja i persun,prziti jos minut i skloniti sa vatre.Ovom smesom filovati svaku sniclu,pa uvezati koncem.Valjati snicle u brasno i prziti kratko na vrelom ulju.U kiselo mleko dodati sok od limuna i so pa preliti snicle.Gore staviti list svezeg persuna.

No comments:

Post a Comment