Saturday, November 8, 2014

Marsali

MARSALI


Sastojci:
  • 2 jaja
  • 7 kafenih solja secera
  • 4 kafene solje mleka
  • 9 kafenih solja brasna
  • 3 kafene solje ulja
  • 1 prasak za pecivo
  • 1 vanil secer
  • 300 gr. secera
  • 5 kafenih solja mleka
  • 125 gr. margarina
  • 2 kasike kakaoa
  • 200 gr. kokosa
Priprema:
    Umutiti jaja sa 7 solja secera,dodati prasak za pecivo,vanil secer,ulje,brasno i 4 solje mleka.Testo sipamo u pravougaoni pleh oblozen papirom za pecenje.Peci 40 minuta na 180 stepeni.Staviti da provri 5 solja mleka,margarin,300 gr. secera i kakao.Koru iseci na kocke,umociti u preliv pa uvaljati u kokos.Dekorisite cokoladnim mrvicama i usecerenim tresnjama.

PRIJATNO!

No comments:

Post a Comment