ROZEN TORTA SA COKOLADOM
- 1 pakovanje rozen kora
- 200 gr. crne cokolade za kuvanje
- 200 gr.mlecne cokolade
- 200 gr.bele cokolade za kuvanje
- 5 dl.slatke pavlake
- 100 gr. slaga
- 100 gr. cokolade za kuvanje
Priprema:
Umutiti slatku pavlaku i podeliti u tri cinije.Otopiti na pari 200 gr. crne cokolade i umesati u jedan deo slatke pavlake.Otopiti belu cokoladu i umesati u drugi deo pavlake.Otopiti i mlecnu cokoladu pa i nju umesati u treci deo pavlake.Umutiti slag.Svaku koru premazati sa malo slaga pa mazati redom -crnu cokoladu-belu-mlecnu dok se ne potrose kore.Istopiti 100 gr. cokolade za kuvanje sa malo ulja pa preliti tortu.Tortu praviti dan pre sluzenja da kore omeksaju.
PRIJATNO!
No comments:
Post a Comment